Team

Deze social media toppers staan voor je klaar

Met enthousiasme stellen we het team aan je voor

Een ambitieuze groep enthousiaste student(ondernemers) en jonge starters. Ze delen maar al te graag hun talent, kennis en ervaring om jou verder op weg te helpen.

Désirée Boerema
Désirée Boerema
Oprichter Social Media Community
Kickstarter voor jouw zakelijke groei. Desiree is dol op ondernemen en social media. Ze is een wandelende ideëenbox die jou van de droom-stand in de doe-stand zet.
Anouk van der Veen
Anouk van der Veen
Storytelling Topper
Verhalen vertellen, dat is waar Anouk dol op is. Niets is haar te gek, geen uitdaging is haar te groot. Met haar luisterende oor zet ze sprekende bedrijfsverhalen neer.
Mylène Bouwman
Mylène Bouwman
Community Topper
Zo ambitieus en enthousiast kom je ze zelden meer tegen. Mylène denkt in social media updates. Elke dag met social media in de weer en ook nog eens een getalenteerd blogger.
Audry Brandsma
Audry Brandsma
Marketingcommunicatie Topper
Als er iemand niet stil zit, is het Audry. Audry staat in de startblokken om jouw bedrijf online succesvol te maken. Haar motto is durven, denken, doen!
Carina van Schaik
Carina van Schaik
Facebook Topper
Geef Carina een onderwerp en zij creëert de meest inspirerende berichten voor je social media profielen. Dat wil jouw doelgroep niet missen!
Pascalle Sloep
Pascalle Sloep
Beeldbank Topper
Klik, klik, klik! Pascalle denkt in beelden. Foto, video. Maakt niet uit. Zij ziet precies hoe je inspirerend beeldmateriaal maakt om te gebruiken op social media
Marieke Abbink
Marieke Abbink
Infographic Topper
Marieke is een echt vormgevingstalent. Ze kan heel goed moeilijke verhalen omzetten in beeld dat gemakkelijk te begrijpen is. Handig én veel leuker!  
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Wordpress Topper
Hou jij van Wordpress of wil je leren hoe je dit nog handiger in kan zetten?
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Mailchimp Topper
Hou jij van Mailchimp of wil je leren hoe je dit nog handiger in kan zetten?
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Video Topper
Dol op video maken en wil jij je portfolio vullen?