Team

Deze social media toppers staan voor je klaar

Met enthousiasme stellen we het team aan je voor

Een ambitieuze groep enthousiaste student(ondernemers) en jonge starters. Ze delen maar al te graag hun talent, kennis en ervaring om jou verder op weg te helpen.

Désirée Boerema
Désirée Boerema
Oprichter Social Media Community
Kickstarter voor jouw zakelijke groei. Desiree is dol op ondernemen en social media. Ze is een wandelende ideëenbox die jou van de droom-stand in de doe-stand zet.
Audry Brandsma
Audry Brandsma
Marketingcommunicatie Topper
Als er iemand niet stil zit, is het Audry. Audry staat in de startblokken om jouw bedrijf online succesvol te maken. Haar motto is durven, denken, doen!
Pascalle Sloep
Pascalle Sloep
Beeldbank Topper
Klik, klik, klik! Pascalle denkt in beelden. Foto, video. Maakt niet uit. Zij ziet precies hoe je inspirerend beeldmateriaal maakt om te gebruiken op social media
Marieke Abbink
Marieke Abbink
Infographic Topper
Marieke is een echt vormgevingstalent. Ze kan heel goed moeilijke verhalen omzetten in beeld dat gemakkelijk te begrijpen is. Handig én veel leuker!  
Tamara Klokker
Tamara Klokker
Media & content Topper
Wil je meerdere social media inzetten zonder overal hetzelfde te plaatsen? Tamara is dé persoon om ervoor te zorgen dat jij je verhaal op een creatieve manier kan delen.
David Muntinga
David Muntinga
Boekhoud Topper
Heb je een vraagstuk over boekhouden of belastingen? Op elke vraag heeft David een helder en simpel antwoord zodat je het begrijpt en jij je voordeel er mee kan doen.  
Marlies Brink
Marlies Brink
Vormgeving Topper
Een mooie strakke Instagram-feed, huisstijlen ontwerpen of een super mooi e-book. Marlies wordt er blij van. Lekker tot in de puntjes duiken in een opdrachten en ontwerpen maar.
Kevin de Leu
Kevin de Leu
Online Verkoop Topper
Een webshop staat zo online. Een sterke Facebook-advertentie wordt zo ingesteld. Dat kun je aan Kevin wel overlaten. Hij heeft een enorme passie voor online verkopen!
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Wordpress Topper
Hou jij van Wordpress of wil je leren hoe je dit nog handiger in kan zetten?
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Mailchimp Topper
Hou jij van Mailchimp of wil je leren hoe je dit nog handiger in kan zetten?
Ben jij dit?
Ben jij dit?
Video Topper
Dol op video maken en wil jij je portfolio vullen?