Samenwerkdag @ Groningen

Samenwerkdag @ Groningen

Yes! Datum geprikt voor een samenwerkdag bij Bistro Heerlijk in Haren.  Klinkt goed, maar kun je hier wat meer over vertellen?

De Samenwerkdag is vooral bedoelt voor enthousiaste ondernemers die alleen werken en het fijn vinden om zo nu eens dan een dagje met andere ondernemers samen te werken.

Leuk om nieuwe mensen te leren kennen, fijn om even op een andere plek te werken (dat inspireert) en lekker aan de slag te gaan met je eigen acties. Tussendoor natuurlijk super leuk om in de koffiepauzes te kletsen en tijdens de lekkere lunch.

17 juni 2019 10.00 tot 16.00 uur (je kunt zelf langer blijven)
Bistro Heerlijk in Haren
Meenemen: je laptop, planner en wat je  maar nodig hebt.
Kosten: je eigen consumpties

Aanmelden kan via Whatsapp 06-43456343 (Nummer van Désirée)

In de community heb ik een sub-groep (onder het kopje Groepen) aangemaakt voor deze samenwerkdagen. Als je aan één of meerdere dagen wil deelnemen, het verzoek om je even aan te melden bij de groep Samenwerkdagen, dan kun je daar b.v. ook laten weten dat je komt én je even voorstellen. Kunnen we voor en na zo’n offline dag ook online met elkaar verder samenwerken en vragen bij elkaar uitzetten.

Heb je nog geen account bij de Social Media Community? Meld je dan even aan via de link Gratis. Dan krijg je een gratis account en kun je alsnog aansluiten.