Registreren

Tof! Leuk dat je voor het Social Media Community pakket gekozen hebt!

Voor starters, zzp-ers, mkb’ers, communicatiemedewerkers en iedereen die (zakelijk) meer uit Social Media willen halen en er klaar voor is om er  enthousiast mee aan de slag te gaan!


Als Social Media Community lid kun je gebruik maken van alle functies die de Social Media Community te bieden heeft.  Je krijgt onbeperkt Social Media Advies en Support, wordt op de hoogte gehouden van  het laatste social media nieuws, je kunt leren hoe je het zelf effectiever in kunt zetten, geïnspireerd worden door elkaars successen, uitgedaagd te worden om te blijven ontwikkelen én in contact te komen met mensen zoals jij! Daarnaast heb je toegang tot het studentenplein om opdrachten uit te zetten naar studenten van communicatie-, marketing-, vormgeving- of multimedia-opleidingen.

Voor het lidmaatschap betaal je € 419,70,-* voor de eerste zes maanden, daarna € 69,95* per maand. Meer dan 1200 leden gingen je al voor. Het abonnement is na de eerste zes maand maandelijks opzegbaar. En hoewel het vast niet nodig zal zijn, hanteren we de 14-dagen-niet-goed-centen-terug-garantie ;-). 

Laat je gegevens achter via het formulier en na ontvangst van de betaling krijg je een bevestigingsmail met je inloggegevens. Heb je al een gratis lidmaatschap van de Community? Dan wordt deze automatisch voor je geüpgraded.  Vol enthousiasme wachten we in de community op om je te te ondersteunen en inspireren. Tot straks!

Desiree2_like

✔ Onbeperkt Social Media Advies
✔ Onbeperkt Social Media Support
✔ Nieuws, tips en handleidingen
✔ Brainstorm en Feedback
✔ Social Media Challenges
✔ Successen vieren (en van leren)
✔ Toegang tot het Studentenplein
✔ Netwerkmogelijkheden

*Bovengenoemde bedragen zijn excl. BTW

{captcha}