Aanbod

Ondernemen zoals jij dat wil. Doen wat je het allerliefste doet, daarmee van betekenis zijn én de wereld mooier maken. Social media inzetten op een manier die bij jou past, je boodschap delen zodat jij je doelgroep inspireert en activeert. Groot dromen, stappen zetten en er 100% voor gaan. Is dit waar jij ook enthousiast van wordt? Dan hebben we misschien een match en is het tof om te gaan samenwerken. Dat kan op verschillende manieren:

Inspiratie-uur
Je gaat 1 op 1 een uur met mij bellen en daarin kun je al je vragen, ideeën en vraagstukken voorleggen op gebied van (online) ondernemen, social media en mindset. Je krijgt richting, input om volgende stappen te zetten, inspiratie en positieve energie om er volop voor te gaan.

Meer informatie

Mastermind-week
Je gaat met maximaal 4-6 andere ondernemers een weekje er tussenuit (Nederland of buitenland) om echt eens volle focus te hebben op onze bedrijven. Jij hoeft er alleen maar te zijn en lekker aan de slag te gaan. De rest wordt voor je gedaan. Een mix tussen groeps- en 1 op 1 sessies, strategie en praktisch, offline en online.

Meer informatie

Boost-dag
Je gaat 1 op 1 aan de slag met een thema waar jij je een slag in wil maken. In de ochtend gaan we bezig met het uitzetten van een strategie. ‘s Middags gaan we praktisch aan de slag zodat je direct al een goeie kickstart gemaakt hebt en het gemakkelijker thuis verder oppakt.

Meer informatie

Flow-jaar
Je gaat me maximaal 6 ondernemers een jaar lang samen knallen voor je bedrijf. Samen weet je zoveel meer en kom je zoveel verder. De basis voor het programma staat, de rest wordt ingevuld aan de hand van wat er nodig is. Een mix tussen offline en online, samen aan de slag en thuis aan de slag, groepsessies en 1 op 1 sessies. Hoppa, tijd actie om nu eens echt the next level te gaan.

Meer informatie

Kies je voor een Boost-dag, Mastermind-week of Flow-jaar. Dan kun je lid worden van de Social Media Community.